Αναζήτηση
 
ΠΛΑΙΣΙΟ ΜΕΛΩΝ

ΤΑΜΕΙΟ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ ΙΑΤΡΩΝ & ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΩΝ


Αγαπητοί Ιατροί-Μέλη του Ταμείου Συντάξεων Ιατρών & Οδοντιάτρων (ΤΣΙΟ),

 

Θέμα: Αναστολή της υποχρέωσης καταβολής εισφορών προς το ΤΣΙΟ λόγω COVID-19

 

Σας ενημερώνουμε ότι το Διοικητικό Συμβούλιο του ΤΣΙΟ αφού έλαβε υπ’ όψιν (α) την Εγκύκλιο 1/2020 (7/4/20) του Έφορου Ιδρυμάτων Επαγγελματικών Συνταξιοδοτικών Παροχών (ΙΕΣΠ), και (β)εξέτασε το αίτημα του Παγκύπριου Ιατρικού Συλλόγου για προσωρινή αναστολή της υποχρέωσης καταβολής εισφορών των ιατρών στο Ταμείο λόγω COVID-19, αποφάσισε ότι η μηνιαία εισφορά του κάθε ιατρού δύναται να ανασταλεί προσωρινά (*) εφόσον αυτό ζητηθεί από τον ίδιο/ίδια με αίτημα του προς το Ταμείο Συντάξεων, και εφόσον τηρούνται οι προϋποθέσεις που αναφέρονται στην Εγκύκλιο του Εφόρου ΙΕΣΠ (**).

 

Προς διευκόλυνση σας, το αίτημα για όσους επιθυμούν την αναστολή της υποχρέωσης καταβολής εισφορών τους στο Ταμείο μπορεί να υποβληθεί απαντώντας (κάνοντας Reply) στην παρούσα επιστολή και γράφοντας: ΝΑΙ + Αριθμό Ταυτότητας.

 

Σημείωση 1: Διευκρινίζεται ότι «Ναι» σημαίνει «επιθυμώ να ανασταλεί η υποχρέωση εισφοράς μου στο Ταμείο σύμφωνα με τις πιο πάνω προϋποθέσεις»

Σημείωση 2: Αν δεν απαντήσετε στην παρούσα επιστολή σημαίνει ότι ΔΕΝ επιθυμείτε αναστολή της υποχρέωσης εισφοράς σας στο Ταμείο

 

Παρακαλείστε να απαντήσετε μέχρι (και όχι αργότερα) τις 5.00 μ.μ της Τρίτης  26/5/2020.

Οποιαδήποτε απάντηση λαμβάνεται μετά την εκπνοή της πιο πάνω διορίας δεν θα λαμβάνεται υπ’ όψιν.

 

Εκ του Ταμείου Συντάξεων Ιατρών και Οδοντιάτρων

 

(*) Για όσο καιρό είναι σε ισχύ τα Ειδικά Σχέδια του Υπουργείου Εργασίαςλόγω COVID-19

(**) Ο αιτών/αιτούσα να έχει αιτηθεί Επιδομάτων των Ειδικών Σχεδίων του Υπουργείου Εργασίας λόγω COVID-19

 
ΝΕΑ & ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
 
  24/5/2018
Συμφωνία μεταξύ του χρήστη και του Ταμείου Συντάξεων Ιατρών & Οδοντιάτρων (ΤΣΙΟ)

  17/7/2013
Ανακοίνωση 2 Απριλίου 2013


ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ
 


Αγαπητοί συνάδελφοι,

Σας καλωσορίζω στη ανανεωμένη ιστοσελίδα του Ταμείου Συντάξεων Ιατρών από την οποία μπορείτε να πληροφορείστε για τα νέα του Ταμείου και τις προσπάθειες που κάνει το Διοικητικό Συμβούλιο για τη όσο το δυνατό καλύτερη απόδοση των εισφορών σας.

Στα 10 χρόνια λειτουργίας του, το Ταμείο μας οπωσδήποτε έχει να επιδείξει αξιόλογο έργο κάνοντας κατά καιρούς τις κατάλληλες ενέργειες πάντοτε με τις συμβουλές των συμβούλων μας, όπως το υπαγορεύει και η σχετική νομοθεσία.

Από την ημέρα έναρξης της λειτουργίας του πολλοί συνάδελφοι έχουν ωφεληθεί από τις υπηρεσίες που προσφέρει το Ταμείο λαμβάνοντας είτε εφάπαξ παροχή για μόνιμη ανικανότητα, είτε εφάπαξ ποσό για αφυπηρέτηση. Επίσης έχει προσφέρει σημαντικά ποσά ως βοήθημα θανάτου σε οικογένειες συναδέλφων μας που απεβίωσαν.

Να είστε σίγουροι πως μοναδικός μας γνώμονας και σκοπός είναι η μέγιστη κατά το δυνατό απόδοση των επενδύσεων μας ώστε να καταστήσουμε το Ταμείο μας οικονομικά ισχυρό για να προσφέρει στα μέλη του τα καλύτερα δυνατά ωφελήματα.

Ελπίζω πως σύντομα θα καλωσορίσουμε στο Ταμείο μας τους Οδοντιάτρους και Φαρμακοποιούς οι οποίοι έχουν εκφράσει την επιθυμία, για ένταξη στο Ταμείο μετά από απόφαση Γενικών Συνελεύσεων τους. Η σχετική πρόταση βρίσκεται από καιρό στη Βουλή των Αντιπροσώπων και αναμένεται να εγκριθεί εντός του 2010. Με την ένταξη τους θα καταστεί το Ταμείο μας ένα από τα μεγαλύτερα και ισχυρότερα του είδους του.


Με συναδελφικούς χαιρετισμούς
Ο Πρόεδρος
Δρ. Αχιλλέας Περδίος


ΝΕΑ & ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
14/03/2010
Το «Ταμείο Συντάξεων Ιατρών», εν συντομία ΤΣΙ, ιδρύθηκε την 1 Ιανουαρίου 2000 και είναι μη...
22/11/2009
Το «Ταμείο Συντάξεων Ιατρών», εν συντομία ΤΣΙ, ιδρύθηκε την 1 Ιανουαρίου 2000 και είναι μη...
 


ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ
Έναρξη καινούργιας περιόδου
 


ΧΟΡΗΓΟΙ
Εθνική Ασφαλιστική
Marfin Laiki Bank
 
Όροι χρήσης | Πολιτική προσωπικών δεδομένων | Ιστοχάρτης
Copyright © Ταμείο Σύνταξης Ιατρών - All rights reserved Developed and Maintained by ZEBRA Consultants