Αναζήτηση
 
ΠΛΑΙΣΙΟ ΜΕΛΩΝ

ΤΑΜΕΙΟ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ ΙΑΤΡΩΝ & ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΩΝ


Γραφεία στον 3ον όροφο, στη Βύρωνος 7, κτίριο Nicosia Tower Center. Ολόκληρος όροφος 422 τ.μ., αποτελείται από χώρο υποδοχής, γραφειακούς χώρους ανοικτού σχεδιασμού, 2 κουζίνες, 4 τουαλέτες. Μοντέρνο, πλήρως ανακαινισμένο το 2021, υπάρχουν εντοιχισμένα έπιπλα όπως ερμάρια, ράφια, τραπέζι συνεδριάσεων. Οι γραφειακοί χώροι έχουν εξοπλισθεί με δομημένη καλωδίωση, διαθέτη ψευδοροφή εντός την οποίας έχει τοποθετηθεί σύστημα κλιματισμού. Διπλοί υαλοπίνακες αλουμινίου, σύστημα πυρασφάλειας και πυρανίχνευσης, σύστημα εξαερισμού, συναγερμού και παρακολούθησης. Το δάπεδο είναι εν μέρει κεραμικό και εν μέρει παρκέ laminate.
ΝΕΑ & ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
 
  22/11/2022
Πρόσκληση Ετήσιας Γενικής Συνέλευσης

  24/5/2018
Συμφωνία μεταξύ του χρήστη και του Ταμείου Συντάξεων Ιατρών & Οδοντιάτρων (ΤΣΙΟ)


ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ
 


Αγαπητοί συνάδελφοι,

Σας καλωσορίζω στη ανανεωμένη ιστοσελίδα του Ταμείου Συντάξεων Ιατρών από την οποία μπορείτε να πληροφορείστε για τα νέα του Ταμείου και τις προσπάθειες που κάνει το Διοικητικό Συμβούλιο για τη όσο το δυνατό καλύτερη απόδοση των εισφορών σας.

Στα 10 χρόνια λειτουργίας του, το Ταμείο μας οπωσδήποτε έχει να επιδείξει αξιόλογο έργο κάνοντας κατά καιρούς τις κατάλληλες ενέργειες πάντοτε με τις συμβουλές των συμβούλων μας, όπως το υπαγορεύει και η σχετική νομοθεσία.

Από την ημέρα έναρξης της λειτουργίας του πολλοί συνάδελφοι έχουν ωφεληθεί από τις υπηρεσίες που προσφέρει το Ταμείο λαμβάνοντας είτε εφάπαξ παροχή για μόνιμη ανικανότητα, είτε εφάπαξ ποσό για αφυπηρέτηση. Επίσης έχει προσφέρει σημαντικά ποσά ως βοήθημα θανάτου σε οικογένειες συναδέλφων μας που απεβίωσαν.

Να είστε σίγουροι πως μοναδικός μας γνώμονας και σκοπός είναι η μέγιστη κατά το δυνατό απόδοση των επενδύσεων μας ώστε να καταστήσουμε το Ταμείο μας οικονομικά ισχυρό για να προσφέρει στα μέλη του τα καλύτερα δυνατά ωφελήματα.

Ελπίζω πως σύντομα θα καλωσορίσουμε στο Ταμείο μας τους Οδοντιάτρους και Φαρμακοποιούς οι οποίοι έχουν εκφράσει την επιθυμία, για ένταξη στο Ταμείο μετά από απόφαση Γενικών Συνελεύσεων τους. Η σχετική πρόταση βρίσκεται από καιρό στη Βουλή των Αντιπροσώπων και αναμένεται να εγκριθεί εντός του 2010. Με την ένταξη τους θα καταστεί το Ταμείο μας ένα από τα μεγαλύτερα και ισχυρότερα του είδους του.


Με συναδελφικούς χαιρετισμούς
Ο Πρόεδρος
Δρ. Αχιλλέας Περδίος


ΝΕΑ & ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
14/03/2010
Το «Ταμείο Συντάξεων Ιατρών», εν συντομία ΤΣΙ, ιδρύθηκε την 1 Ιανουαρίου 2000 και είναι μη...
22/11/2009
Το «Ταμείο Συντάξεων Ιατρών», εν συντομία ΤΣΙ, ιδρύθηκε την 1 Ιανουαρίου 2000 και είναι μη...
 


ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ
Έναρξη καινούργιας περιόδου
 


ΧΟΡΗΓΟΙ
Εθνική Ασφαλιστική
Marfin Laiki Bank
 
Όροι χρήσης | Πολιτική προσωπικών δεδομένων | Ιστοχάρτης
Copyright © Ταμείο Σύνταξης Ιατρών - All rights reserved Developed and Maintained by ZEBRA Consultants